Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
Výdej zboží po telefonické dohodě nebo na základě potvrzeného emailu, SMS.
zastoupení pro značky: GÜDE, MEVA, REMS, ENDERS, WEBER - STEPHEN, CADAC, GFIRE, LUCIFER, ROTHENBERGER
Půjčovna grilů: rezervace: 732 380 233
adresa: 742 91 V. Albrechtice (vždy po tel. dohodě) Působnost: Osobní konzultace / prezentace značky WEBER grily - Ostrava, Opava, Nový Jičín, Frýdek - Místek eSHOP - celá ČR (zásilková služby, Česká Pošta, PPL, TOPTRANS, lokální rozvoz)
SMOKY FUN - Mobilní zahradní kuchyně, lokomotiva grily a ohniště
Mobilní zahradní kuchyně Zahradní grily SMOKY FUN jsou tradičně vyráběny výhradně ručně. Velmi masivní konstrukce a použití silného ocelového plechu pro tělo grilu, jakož i nerezových roštů se osvědčilo. Desítky tisíc spokojených zákazníků to mohou jen potvrdit.
V průběhu roků výrobce grily dále vyvíjí a vylepšuje. K tomu všemu můžeme dnes nabídnout široké spektrum příslušenství.
Obsluha grilů SMOKY FUN je velmi jednoduchá. Oheň zapálíme ve spalovací komoře a čekáme až se gril rozpálí na požadovanou provozní teplotu. Nakonec se teplota reguluje pomocí regulační klapky na dvířkách spalovací komory a rovněž na komíně. Díky bimetalovému teploměru budete vždy přesně informováni o teplotě uvnitř grilu.
Zahradní grily SMOKY FUN jsou určeny pro:
Nepřímé grilování (pouze BBQ-Smokery) Potraviny se grilují v grilovací komoře při teplotě 160°– 260°C. Výhodou je, že se potraviny nespálí.
Barbecue (grilování při nízké teplotě, pouze u BBQ Smokerů) Šetrné grilování potravin v grilovací komoře při nízké teplotě (90° - 160° C). Grilované potraviny zůstanou šťavnaté a nespálí se. Toto je nejvíce používaná metoda grilování u BBQ Smokerů.
Uzení Zavřením regulační klapky na komíně a minimálním přívodem vzduchu do grilovací komory nebo udírny (u velkých modelů) je možné znamenitě udit. Ideální teplota se pohybuje kolem 30° až 90°C.
Pečení Při odpovídající teplotě (180° - 260°C) je možné báječně péct chléb nebo pizzu.
Vaření Na varné desce grilu, umístěné na spalovací komoře (pokud je k dispozici) nebo pomocí otočného ramene se zavěšeným hrncem (příslušenství) lze vařit nebo uchovávat pokrmy teplé. Pomocí držáku woku a wok pánve (příslušenství) mohou být připraveny také báječné přílohy ke grilovaným pokrmům.
Přímé grilování Klasické grilování přímo v grilovací komoře na rozžhaveném uhlí.
Tip:Díky použití různých druhů dřeva můžeme ovlivnit chuť připravovaného pokrmu.
Přehledný teploměr pro kontrolu provozní teploty s dalšími funkcemi patří ke standardnímu vybavení grilu SMOKY FUN.
Princip fungování grilu SMOKY FUN:
Obsluha grilu SMOKY FUN je velmi jednoduchá. Princip je podobný jako u kamen. Ve spalovací komoře, která je umístěna vedle grilovací komory, se vytvoří žár. Kouř a horký vzduch proudí do grilovací komory a je-li třeba dále do udírny a poté ven komínem.
Pomocí klapky pro regulaci přívodu vzduchu, uzávěru na spalovací komoře, regulační klapce na komínu a teploměru můžete kontrolovat správnou teplotu, respektive ji regulovat.