Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.


a další ...

Yotube Logo

Výdejní místo Bílovec:

tel. kancelář: 597 603 503
email: info (@)super-naradi.cz

Adresa:
SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Městský kopec 286/24
743 01 Bílovec
(naproti pošty)

provozní doba: 
8:00 - 16:00 hod

Výdej zboží po telefonické
dohodě nebo na základě
potvrzeného emailu, SMS.


zastoupení pro značky:
GÜDE, MEVA, REMS, ENDERS, WEBER - STEPHEN, CADAC, GFIRE, LUCIFER, ROTHENBERGER 

Půjčovna grilů:

rezervace: 732 380 233

adresa:
742 91 V. Albrechtice
(vždy po tel. dohodě) 

Působnost:
Osobní konzultace / prezentace značky WEBER grily - Ostrava, Opava, Nový Jičín, Frýdek - Místek
eSHOP - celá ČR (zásilková služby, Česká Pošta, PPL, TOPTRANS,  lokální rozvoz)


ČLÁNKY A PORADNA » Recepty » Předkrmy » Zapečené žampióny
Žampiony Portobello s petrželovým pestem a kozím sýrem
Doba přípravy: 30 min.
Postup: Nepřímé grilování
 
Ideální jako zeleninový předkrm nebo příloha. Vyzkoušejte si tento recept na krémové žampiony portobello s petrželkovým pestem a kozím sýrem.
 

Ingredience:

  • 4–6 krémových žampionů portobello
  • 1 rolka kozího sýra (8–12 plátků)
  • Petrželkové pesto
  • 150 ml rostlinného oleje
  • 30 g velkolisté petrželky
  • 25 g parmezánu
  • ½ stroužku česneku
  • 30 g lískových ořechů
  • sůl
  • pepř

Příprava v kuchyni:

  1. Nastrouhejte parmezán.
  2. Rozmixujte petrželku, olivový olej, lískové oříšky, parmezán a česnek na hladké pesto.
  3. Klobouky portobello žampionů očistěte a potřete je pestem.
  4. Houby rozložte hlavičkami dolů na grilovací pánev.
  5. Na každou houbu položte 2 plátky kozího sýra.

Příprava na grilu:

  1. Zapalovací komín naplňte do třetiny briketami Weber.
  2. Gril si připravte na nepřímé grilování při teplotě 180–190 °C.
  3. Grilovací pánev postavte na rošt a urovnejte v ní houby. Grilujte asi 15 až 20 minut, až se kozí sýr roztaví.

Tip: Houby můžete před servírováním lehce posypat hrubě pokrájenou křupavou anglickou slaninou nebo je obložit sušenou šunkou a rukolou.