Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


a další ...

Výdejní místo Bílovec:

tel. kancelář: 597 603 503
email: info (@)super-naradi.cz

Adresa:
SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Městský kopec 286/24
743 01 Bílovec
(naproti pošty)

provozní doba: 
8:00 - 16:00 hod

Výdej zboží po telefonické
dohodě nebo na základě
potvrzeného emailu, SMS.


zastoupení pro značky:
GÜDE, MEVA, REMS, ENDERS, WEBER - STEPHEN, CADAC, GFIRE, LUCIFER, ROTHENBERGER 

Půjčovna grilů:

rezervace: 732 380 233

adresa:
742 91 V. Albrechtice
(vždy po tel. dohodě) 

Působnost:
Osobní konzultace / prezentace značky WEBER grily - Ostrava, Opava, Nový Jičín, Frýdek - Místek
eSHOP - celá ČR (zásilková služby, Česká Pošta, PPL, TOPTRANS,  lokální rozvoz)

Katalog GUDE ke stažení:

Gude katalog Akce podzim zima 2019


ČLÁNKY A PORADNA » Recepty » Hovězí » Vysoký roštěnec na víně
Vysoký roštěnec na červeném víně s exotickými houbami a chřestem

Porce 2

Ingredience:

  • 2 velké kusy vysokého roštěnce
  • 2 lžíce oliv. Oleje
  • Napoleon pánev (Napoleon Iron Skillet)
  • 2 šálky nakrájených hub (lišky)
  • 1 svazek chřestu

Marináda

  • 1 ½ šálku shiraz, Wolf Blass (víno) je doporučeno se třemi stroužky česneku
  • 1 lžíce mletého čerstvého rozmarýnu
  • 1 lžíce mletého čerstvého oregana
  • 1 malá nakrájená cibule

 

Křupavé brambory

  • 16 malých brambor
  • 2 lžíce husího nebo kachního tuku
  • 2 lžíce česnekového másla
  • Špetka soli

Postup:

Krok 1

Ujistěte se, že se steaky vejdou do Vaší litinové pánve. Naložte po dobu 24 hodin maso do marinády a dejte do lednice.

Krok 2

Předehřejte gril na 200 °C a dejte na gril litinovou pánev, dejte na nejteplejší místo, pokud budete grilovat nepřímým způsobem.

Krok 3

Přineste marinované maso a nechte je přejít do pokojové teploty. Zatím co se gril předehřívá, Vezměte plech, na něj dejte kus alobalu a rozetřete lžíci sádla, rovnoměrně vložte brambory a přidejte česnekové máslo, dochuťte solí.

Krok 4

Omyjte chřest a položte jej na horní rošt.

Krok 5

Dejte maso na pánev, do marinády přidejte houby a polijte s ní maso. Pokud používáte Napoleon bezdrátový digitální teploměr: až dosáhne teplota masa 63 °C, grilujte maso ještě 20-25 minut. Před tím než budou steaky hotové, otočte brambory a chřest. Zlehka potřete chřest máslem a dochuťte.

Krok 6

Když jsou steaky hotové, nechte je ještě 5 minut odpočinout. Uvařenou marinádou potřete steak a chřest. Nezapomeňte na brambory.