Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.


a další ...

Yotube Logo

Výdejní místo Bílovec:

tel. kancelář: 597 603 503
email: info (@)super-naradi.cz

Adresa:
SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Městský kopec 286/24
743 01 Bílovec
(naproti pošty)

provozní doba: 
8:00 - 16:00 hod

Výdej zboží po telefonické
dohodě nebo na základě
potvrzeného emailu, SMS.


zastoupení pro značky:
GÜDE, MEVA, REMS, ENDERS, WEBER - STEPHEN, CADAC, GFIRE, LUCIFER, ROTHENBERGER 

Půjčovna grilů:

rezervace: 732 380 233

adresa:
742 91 V. Albrechtice
(vždy po tel. dohodě) 

Působnost:
Osobní konzultace / prezentace značky WEBER grily - Ostrava, Opava, Nový Jičín, Frýdek - Místek
eSHOP - celá ČR (zásilková služby, Česká Pošta, PPL, TOPTRANS,  lokální rozvoz)


ČLÁNKY A PORADNA » Recepty » Vepřové » Vepřový pupek s hořčicí
Vepřový pupek s hořčicovým glazé

Doba přípravy: 3 hodiny
Postup: Nepřímé grilování
Počet porcí: 4

Delikátní pečený vepřový bůček. Zkuste ho – vysloužíte si ovace!

Ingredience:

  • 2 kg vepřového bůčku
  • sůl
  • pepř
  • řeznický provázek

Hořčičná glazura:

  • 4 lžíce hořčice
  • 50 g cukru
  • 25 g světlého třtinového cukru
  • 75 ml jablečný ocet
  • 1 lžička chilli v prášku
  • 1 lžička černého pepře
  • ½ lžičky kajenského pepře
  • 1 lžička sojové omáčky
  • 1 lžíce másla

Příprava v kuchyni:

  1. Bůček zarolujte a převažte řeznickým provázkem. Umístěte ho na otáčecí špíz a zajistěte vidlicemi.

Hořčičná glazura

  1. Hořčici, cukr, třtinový cukr, jablečný ocet a koření vložte do pánve.
  2. Povařte po dobu 20 minut.
  3. Přidejte sojovou omáčku a máslo, povařte dalších 10 minut a nechte zchladnout.

Příprava na grilu:

  1. Gril si připravte na nepřímé grilování při teplotě přibližně na 175 °C.
  2. Bůček grilujte asi 2,5 hodiny na otáčecím špízu pod uzavřeným poklopem, dokud teplota uvnitř masa dosáhne 75 °C, příležitostně jej zvenčí potírejte glazurou. Dbejte na to, aby se gril příliš nezahřál, protože by se glazura mohla připálit.
  3. Bůček vyjměte a před naporcováním nechte 5 až 10 minut odpočinout.