Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.


a další ...

Yotube Logo

Výdejní místo Bílovec:

tel. kancelář: 597 603 503
email: info (@)super-naradi.cz

Adresa:
SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Městský kopec 286/24
743 01 Bílovec
(naproti pošty)

provozní doba: 
8:00 - 16:00 hod

Výdej zboží po telefonické
dohodě nebo na základě
potvrzeného emailu, SMS.


zastoupení pro značky:
GÜDE, MEVA, REMS, ENDERS, WEBER - STEPHEN, CADAC, GFIRE, LUCIFER, ROTHENBERGER 

Půjčovna grilů:

rezervace: 732 380 233

adresa:
742 91 V. Albrechtice
(vždy po tel. dohodě) 

Působnost:
Osobní konzultace / prezentace značky WEBER grily - Ostrava, Opava, Nový Jičín, Frýdek - Místek
eSHOP - celá ČR (zásilková služby, Česká Pošta, PPL, TOPTRANS,  lokální rozvoz)


ČLÁNKY A PORADNA » Recepty » Ryby » Uzený losos s peřinkou
Uzený losos s peřinkou

Doba přípravy: 40 minut
Postup: Přímé grilování
Počet porcí: 3

Recept na uzeného lososa, který pochází přímo z Weber Akademie grilování, se dokonale hodí pro setkání u grilu s přáteli a rodinou.

Ingredience:

  • 2 velké červené papriky
  • 3 filety z lososa, kůži ponechte
  • 200 g uzené pancetty
  • 2 lžíce čistého medu
  • Lupínky z bílého ořechu, namočené cca 20 minut

Postup:

  1. Papriky opékejte a nechte je zbarvit do černa.
  2. Poté je vložte do uzavíratelného sáčku a nechte 10 minut pouštět šťávu.
  3. Pancettu položte na nerezovou misku a v té ji grilujte nad přímým žárem po dobu asi 5 minut.  Vyjměte ji z misky a nechte zchladnout.
  4. Z paprik odstraňte zčernalou slupku a rozkrájejte je na proužky stejně velké jako jsou filety z lososa.
  5. Lososové filety potřete medem a položte na každý papriku.
  6. Křupavou pancettu na drobno pokrájejte a posypte s ní každý lososový filet.
  7. Na rozpálené uhlí přihoďte hrst namočených lupínků z bílého ořechu a uďte filety kůží dolů nad kouřem po dobu 10–15 minut. Pokud pracujete s plynovým grilem, propíchnete odkapávací misku, vložte do ní lupínky z bílého ořechu a umístěte nad přímý žár.
  8. Podávejte s oblohou tvořenou vedle přiloženým listovým salátem.