Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

a další ...

Výdejní místo Bílovec:

tel. kancelář: 597 603 503
email: info (@)super-naradi.cz

Adresa:
SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Městský kopec 286/24
743 01 Bílovec
(naproti pošty)

provozní doba: 
8:00 - 15:30 hod

Výdej zboží po telefonické
dohodě nebo na základě
potvrzeného emailu, SMS.


zastoupení pro značky:
GÜDE, VINTEC, MEVA, REMS, ENDERS, WEBER - STEPHEN, 
KEMPER GROUP, VEITO, CADAC, GFIRE,  aj.

Půjčovna grilů:

rezervace: 732 380 233

adresa:
742 91 V. Albrechtice
(vždy po tel. dohodě) 

Působnost:
Osobní konzultace / prezentace značky WEBER grily - Ostrava, Opava, Nový Jičín, Frýdek - Místek
eSHOP - celá ČR (zásilková služby, Česká Pošta, PPL, TOPTRANS,  lokální rozvoz)

NOVINKY

arr3Velký výprodej kotlíků II. jakostiHledáte gulášový kotlík, nejste puntičkáři a prominete u zboží drobné vady? Rádi vás spolu... arr3Kambukka - lahve na pití Že pitný režim je důležitý? To my víme! Proto jsme se rozhodli do naší nabídky zahrnout i kvalitní... arr3Nový elektrický olejový radiátorBlíží se nám podzim a s ním přichází i chladné počasí a často obávané chřipky.  Abyste zůstali... arr3Zvolte si platbu zálohovou fakturou a ušetřete navíc 1%Pro zákazníky, kteří nechtějí hradit poplatky za dobírku a rádi využijí možnost více ušetřit, máme...

KONTAKTY

eSHOP | SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Po-Pá | 8:00 - 15:30 hod (jiný čas po domluvě)
tel. obchod: 597 603 503
tel: GSM: 731 596 036
fax: 555 301 004
info@super-naradi.cz
Prodej nářadí, půjčovna grilů
OSTRAVA, OPAVA, NOVÝ JIČÍN

ZBOŽÍ V AKCI

 


Zboží zasíláme po celé ČR:

Česká pošta
PPL
DPD
TOPTRANS

Po domluvě zasíláme zboží také na Slovensko.

Obsah eSHOPU je chráněn autorským zákonem. Kopírování jakýchkoli informací či obrázků je bez souhlasu provozovatele zakázáno.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin. 


ČLÁNKY A PORADNA » Recepty » Hovězí » Steaky z hovězí svíčkové
Grilované steaky z hovězí svíčkové s karamelizovanou cibulí a houbami

4 až 6 porcí 


Doba přípravy:         30 minut 
Doba marinování:    30 až 45 minut 
Doba vaření:             45 minut  

Byl to fantastický dlouhý víkend. Venkov, návštěva a jídlo. Měli jsme tyto steaky s karamelizovanými cibulemi a houbami s mými nadvakrát pečenými bramborami a bylo to skvělé! Přejedli jsme se, ale ne natolik, abychom si při sledování ohňostrojů nemohli dát později ještě trochu.

Ingredience:

  • Čtvercová nebo kruhová wok pánev na gril
  • 6 jemně prolisovaných stroužků česneku
  • 1 lžíci dijonské hořčice
  • 1500g hovězí svíčkové
  • 3 lžíce másla
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 velké oloupané očištěné sladké cibule nakrájené nadrobno
  • 500g velkých žampionů nakrájených na čtvrtiny
  • 4 nahrubo prolisované stroužky česneku
  • ¼ šálku octa z červeného vína
  • 1 lžíci cukru krystal
  • Sůl a čerstvě nahrubo namletý černý pepř

Postup:

1.  Smíchejte jemně prolisovaný česnek a hořčici. Položte steak na rovný povrch a osušte papírovými utěrkami, poté vmasírujte česnekovou směs do masa. Ochuťte solí a pepřem. Zakryjte a dejte stranou na místo, kde je pokojová teplota, na 30 až 45 minut.

2.  Předehřejte gril na středně vysokou až vysokou teplotu (230°C)

3.   Položte pánev wok nebo těžkou hlubší pánev na tu stranu grilu, kde je hořák a nechte pánev rozehřát. Nechte v ní rozpustit máslo a olivový olej a přidejte nakrájené cibule. Během 3 až 4 minut zlehka osmahněte. Přidejte houby a pokračujte v restování, dokud nezměknou a všechna pára se přestane vypařovat. Promíchejte s nahrubo prolisovaným česnekem a restujte další 3 minuty a poté přesuňte pánev na rošt předehřátého grilu. Nechte směs asi 15 minut pomalu restovat, občas zamíchejte, dokud cibule nezezlátne. Hlídejte, aby cibule nezhnědla příliš rychle, pak by se spálila místo toho, aby zkaramelizovala.

4.  Přidejte ocet a míchejte, dokud se nevstřebá. Vmíchejte cukr a dochuťte solí a pepřem. Cibulovou směs dejte stranou a nenechte vychladnout.

5.   Dejte steak na gril. Aby byl dobře propečený, grilujte 5 až 6 minut každou stranu. Poté sundejte maso z grilu a nechte odpočinout 3 až 4 minuty.

6.   Z masa krájejte úzké plátky, které poté naservírujte na podnos nebo na jednotlivé talíře. Na maso přidejte asi lžíci cibulové směsi. Ihned podávejte.

 

Jediná slova, která bych chtěl říct, budou řečena vámi a lidmi, kteří s vámi budou sdílet tento recept. Doopravdy, lepší jsou zvuky beze smyslu vyjadřující štěstí než slova. Zkuste tento recept a uvidíte sami.