Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.


a další ...

Yotube Logo

Výdejní místo Bílovec:

tel. kancelář: 597 603 503
email: info (@)super-naradi.cz

Adresa:
SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Městský kopec 286/24
743 01 Bílovec
(naproti pošty)

provozní doba: 
8:00 - 16:00 hod

Výdej zboží po telefonické
dohodě nebo na základě
potvrzeného emailu, SMS.


zastoupení pro značky:
GÜDE, MEVA, REMS, ENDERS, WEBER - STEPHEN, CADAC, GFIRE, LUCIFER, ROTHENBERGER 

Půjčovna grilů:

rezervace: 732 380 233

adresa:
742 91 V. Albrechtice
(vždy po tel. dohodě) 

Působnost:
Osobní konzultace / prezentace značky WEBER grily - Ostrava, Opava, Nový Jičín, Frýdek - Místek
eSHOP - celá ČR (zásilková služby, Česká Pošta, PPL, TOPTRANS,  lokální rozvoz)


ČLÁNKY A PORADNA » Recepty » Zelenina » Salát z grilovaných brambor
Salát z grilovaných brambor

Dopa přípravy: 40 minut
Postup: Přímé grilování
Počet porcí: 8

Tato chutná příloha perfektně doplní každé grilované maso.

Ingredience:

  • 2 kg středně velkých brambor
  • 200 ml olivového oleje
  • několik jarních pórků
  • 3 šalotky
  • 80 ml bílého octa
  • 2 lžíce jemné hořčice
  • 1/2 lžíce bílého cukru
  • sůl
  • pepř
  • 10 cherry rajčátek

Příprava v kuchyni:

  1. Brambory omyjte a nakrájejte na čtvrtky nebo osminky.
  2. Vařte v hrnci v osolené vodě téměř do měkka. Slijte, nechte vyběhnout páru a na talíři je ještě zlehka osušte a vložte do mísy. V míse do nich zamíchejte 50 ml olivového oleje.
  3. Jarní pórek očistěte a nakrájejte na kolečka.
  4. Šalotky oloupejte a jemně pokrájejte tak, abyste měli 4 lžíce.
  5. Pak smíchejte šalotky a pórek se zbývajícím olejem, octem, hořčicí, cukrem, solí a pepřem.
  6. Omyjte rajčata a nakrájejte je na čtvrtky.

Příprava na grilu:

  1. Připravte gril pro grilování na přímém žáru. Rozehřejte ho přibližně na 180–200 °C.
  2. Na rošt postavte koš na zeleninu a vsypte do něj brambory. Grilujte 10 až 15 minut. Čas od času obraťte.
  3. Když se brambory zbarví do zlatohněda, odstavte je a vyklopte do mísy. Ještě teplé je přelijte dresinkem. Dochuťte solí a pepřem. Opatrně do brambor vmíchejte pokrájená cherry rajčátka a podle potřeby dochuťte.