Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 


a další ...

Výdejní místo Bílovec:

tel. kancelář: 597 603 503
email: info (@)super-naradi.cz

Adresa:
SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Městský kopec 286/24
743 01 Bílovec
(naproti pošty)

provozní doba: 
8:00 - 15:30 hod

Výdej zboží po telefonické
dohodě nebo na základě
potvrzeného emailu, SMS.


zastoupení pro značky:
GÜDE, VINTEC, MEVA, REMS, ENDERS, WEBER - STEPHEN, 
KEMPER GROUP, VEITO, CADAC, GFIRE,  aj.

Půjčovna grilů:

rezervace: 732 380 233

adresa:
742 91 V. Albrechtice
(vždy po tel. dohodě) 

Působnost:
Osobní konzultace / prezentace značky WEBER grily - Ostrava, Opava, Nový Jičín, Frýdek - Místek
eSHOP - celá ČR (zásilková služby, Česká Pošta, PPL, TOPTRANS,  lokální rozvoz)

 

Katalog ke stažení:

Gude katalog Akce podzim zima 2019

NOVINKY

arr3Akce na produkty GÜDENakupujte kvalitní produkty od výrobce GÜDE za výhodné ceny. Slevy až 40 % na stroje, nářadí a... arr3Velký výprodej kotlíků II. jakostiHledáte gulášový kotlík, nejste puntičkáři a prominete u zboží drobné vady? Rádi vás spolu... arr3Kambukka - lahve na pití Že pitný režim je důležitý? To my víme! Proto jsme se rozhodli do naší nabídky zahrnout i kvalitní... arr3Zvolte si platbu zálohovou fakturou a ušetřete navíc 1%Pro zákazníky, kteří nechtějí hradit poplatky za dobírku a rádi využijí možnost více ušetřit, máme...

KONTAKTY

eSHOP | SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Po-Pá | 8:00 - 15:30 hod (jiný čas po domluvě)
tel. obchod: 597 603 503
tel: GSM: 731 596 036
fax: 555 301 004
info@super-naradi.cz
Prodej nářadí, půjčovna grilů
OSTRAVA, OPAVA, NOVÝ JIČÍN

ZBOŽÍ V AKCI

 


Zboží zasíláme po celé ČR:

Česká pošta
PPL
DPD
TOPTRANS

Po domluvě zasíláme zboží také na Slovensko.

Obsah eSHOPU je chráněn autorským zákonem. Kopírování jakýchkoli informací či obrázků je bez souhlasu provozovatele zakázáno.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin. 


ČLÁNKY A PORADNA » Recepty » Předkrmy » Polévka z grilovaných rajčat
Polévka z grilovaných rajčat s parmesánovými krutony
DOBA PŘÍPRAVY: 30 min.
DOBA PŘÍPRAVY: 8 - 10 min.
POSTUP: Přímé grilování
 
Itálií inspirovaná polévka na grilu, s klasickým parmezánem Parmigiano-Reggiano a čerstvou bazalkou. Dokonalá součást menu o třech chodech pod širým nebem.

 

Ingredience:

  • 900 g dužnatých oválných rajčat, pevných, ale vyzrálých
  • 1 červená cibule, oloupaná a rozčtvrcená podélně
  • 10 středně velkých stroužků česneku, oloupaných
  • 56 g volně balených čerstvých snítek tymiánu
  • 60 ml extra panenského olivového oleje
  • 940 ml málo soleného kuřecího bujónu
  • 1 lžička cukru krystal
  • 1 lžička soli
  • ½ lžičky čerstvě namletého černého pepře
  • 2 lžíce nesoleného másla, předem změklého
  • 8 krajíčků bagety, každý mírně přes půl centimetru silný
  • 113 g strouhaného parmezánu Parmigiano-Reggiano, použít po částech
  • 2 lžíce čerstvé bazalky, nahrubo nasekané

 

Postup:

  1. Gril si připravte pro metodu přímého grilování při nízkém žáru. Grilovací pánev nejdříve 10 minut předehřívejte na nízkém přímém žáru.
  2. Ve středně velké míse smíchejte rajčata, cibuli, česnek, tymián a olej a protřepejte, aby se vše ve směsi pečlivě obalilo. Kleštěmi veškerou zeleninu a bylinky na pánvi urovnejte a pečte 20 až 25 minut při nízkém přímém žáru s přiklopeným poklopem, až slupky rajčat zvrásní a začnou hnědnout, během přípravy vše občas obracejte. Rajčata přemístěte do velkého hrnce. Dál po dobu 5 až 10 minut grilujte cibuli, česnek a tymián, dokud cibule a stroužky česneku nezačnou po krajích lehce uhelnatět. Pak cibuli a česnek také vložte do hrnce. Tymián vyhoďte.
  3. Do hrnce přilijte kuřecí vývar. Uveďte do varu, snižte teplotu a 8 až 10 minut mírně povařte, dokud se rajčata úplně nerozpadnou. Polévku přelijte do mixéru a zpracujte na hladké pyré. Přepasírujte polévku přes husté síto, abyste odstranili všechny zbytky rajčatových slupek a jadérka. Dochuťte cukrem, solí a pepřem.
  4.  Pokud máte gril s infračerveným hořákem nad ohřívacím stojanem, předehřejte si hořák na vysokou teplotu a nechte přitom poklop grilu otevřený. Každý plátek chleba namažte po jedné straně máslem. Na každou máslem potřenou stranu položte jednu lžičku sýra. Kleštěmi vyrovnejte plátky chleba na ohřívací stojan (k zadní části) přímo před hořák. Pečte asi 2 minuty při otevřeném poklopu, dokud se sýr neroztaví a nezhnědne. Dohlédněte pečlivě na to, aby se sýr nespálil. Krutony pak z ohřívacího stojanu odeberte. Pokud na grilu infračervený hořák nemáte, opečte krutony pod horním zdrojem žáru.
  5. Těsně před podáváním polévku podle potřeby přihřejte a přidejte do ní čerstvou bazalku. Polévku naběračkou rozdělte do jídelních misek a navrchu nechte plavat krutony. Ozdobte zbylým sýrem. Podávejte teplé.

©2008 Weber-Stephen Products Co. Recept z publikace Weber’s Way to Grill™, autor Jamie Purviance. Použito se souhlasem vydavatele.