Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

a další ...

Výdejní místo Bílovec:

tel. kancelář: 597 603 503
email: info (@)super-naradi.cz

Adresa:
SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Městský kopec 286/24
743 01 Bílovec
(naproti pošty)

provozní doba: 
8:00 - 15:30 hod

Výdej zboží po telefonické
dohodě nebo na základě
potvrzeného emailu, SMS.


zastoupení pro značky:
GÜDE, VINTEC, MEVA, REMS, ENDERS, WEBER - STEPHEN, 
KEMPER GROUP, VEITO, CADAC, GFIRE,  aj.

Půjčovna grilů:

rezervace: 732 380 233

adresa:
742 91 V. Albrechtice
(vždy po tel. dohodě) 

Působnost:
Osobní konzultace / prezentace značky WEBER grily - Ostrava, Opava, Nový Jičín, Frýdek - Místek
eSHOP - celá ČR (zásilková služby, Česká Pošta, PPL, TOPTRANS,  lokální rozvoz)

NOVINKY

arr3Velký výprodej kotlíků II. jakostiHledáte gulášový kotlík, nejste puntičkáři a prominete u zboží drobné vady? Rádi vás spolu... arr3Kambukka - lahve na pití Že pitný režim je důležitý? To my víme! Proto jsme se rozhodli do naší nabídky zahrnout i kvalitní... arr3Nový elektrický olejový radiátorBlíží se nám podzim a s ním přichází i chladné počasí a často obávané chřipky.  Abyste zůstali... arr3Zvolte si platbu zálohovou fakturou a ušetřete navíc 1%Pro zákazníky, kteří nechtějí hradit poplatky za dobírku a rádi využijí možnost více ušetřit, máme...

KONTAKTY

eSHOP | SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Po-Pá | 8:00 - 15:30 hod (jiný čas po domluvě)
tel. obchod: 597 603 503
tel: GSM: 731 596 036
fax: 555 301 004
info@super-naradi.cz
Prodej nářadí, půjčovna grilů
OSTRAVA, OPAVA, NOVÝ JIČÍN

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 4 999 Kč (EUR 195,5)
do košíku:
naše cena 2 649 Kč (EUR 103,6)
do košíku:

 


Zboží zasíláme po celé ČR:

Česká pošta
PPL
DPD
TOPTRANS

Po domluvě zasíláme zboží také na Slovensko.

Obsah eSHOPU je chráněn autorským zákonem. Kopírování jakýchkoli informací či obrázků je bez souhlasu provozovatele zakázáno.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin. 


ČLÁNKY A PORADNA » Recepty » Zelenina » Plněné grilované cibule
Plněné sladké cibule na prkénku

6 porcí 

Doba přípravy:        2 hodiny 
Doba vaření:         40 minut

Poslední dobou jsem nadšen plněnou zeleninou. Plněné chilli papričky a nyní cibule. Tento recept obsahuje cibule plněné slaninou a 3 různé sýry perfektně ugrilované na prkénku. Tyto cibule mohou chutnat skvěle ať už s masem nebo bez něj. Celé je to o vaší představivosti.

Ingredience:

  • 2 tenká prkénka z javoru namočená ve vodě
  • 6 velkých neoloupaných cibulí
  • 3 šálky speciálního polotmavého piva anglického typu Ale
  • 1 lžíci koření na mořské plody
  • ½ šálku mozzarelly nakrájené na kostičky
  • ¼ šálku nastrouhaného parmazánu
  • ½ šálku strouhanky
  • 4 plátky nadvakrát uzené slaniny, opražené dokřupava, následně nakrájené
  • 2 lžíce nasekané čerstvé petržele
  • 1 lžičku koření na gril
  • 6 čerstvých mozzarellových bochánků
  • Sůl a pepř podle chuti

Postup:

1.    Omyjte neoloupanou cibule studenou vodou a odstraňte nečistoty. Osušte cibule suchými papírovými utěrkami. Odstraňte vrstvy cibule, které se odlupují. Lehce očistěte vršky cibulí a stopku tak, aby na cibuli nezbyly žádné nečistoty. Cibule dejte stranou, krájet je budete později. Neodstraňte příliš mnoho vrstev cibule, to je to, co bude vše držet pohromadě.

2.    Vložte očistěné cibule do velkého hrnce s pivem a dostatkem vody tak, aby cibule byly ponořené. Přiveďte pivní vodu k varu; ztište oheň na středně silný až slabý a nechte lázeň probublávat 30 minut, dokud cibule nezměknou.

3.    Nechte cibule v lázni vychladnout (počítejte s tím, že toto může trvat několik hodin). Osušte cibule, odstraňte přebytečnou tekutinu. Dejte cibule do misky; zakryjte a dejte chladit nejméně na jednu hodinu, zároveň ne na více než 24 hodin.

4.  Ostrým nožem odstraňte stopku z každé cibule tak, abyste je mohli postavit kolmo. Poté píchněte do každé cibule pod úhlem 45° asi 2,5 cm pod okrajem cibule. Zatlačte špičkou nože doprostřed cibule. Udělejte kruhovitý pohyb a vyprázdněte prostředek cibule. Vytvořte tento kráter tak hluboký, jak můžete, ale bez poškození vnějších vrstev cibule. Nakrájejte vnitřní části cibule nadrobno a dejte stranou. Oloupejte cibulovou slupku, poté rozložte rovnoměrně na namočené prkénko a dejte stranou.

5.    Smíchejte na kostičky nakrájenou uvařenou cibuli, mozzarellu, parmazán, strouhanku, slaninu, petržel a koření na gril.

6.   Předehřejte gril na střední teplotu. Vždy dejte jeden mozzarellový bochánek do dutiny všech cibulí, ochuťte solí a pepřem. Nasypte sýrovou náplň na vrch mozzarellového bochánku a jemně zatlačte dovnitř tak, aby se náplně vešlo do cibule co nejvíce.

7.       Dejte prkénko na gril a zavřete víko. Grilujte 30 až 40 minut do chvíle, než budou cibule zlatavě hnědé a dokud nebude náplň horká a křupavá. Sundejte z grilu.