Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


a další ...

Výdejní místo Bílovec:

tel. kancelář: 597 603 503
email: info (@)super-naradi.cz

Adresa:
SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Městský kopec 286/24
743 01 Bílovec
(naproti pošty)

provozní doba: 
8:00 - 16:00 hod

Výdej zboží po telefonické
dohodě nebo na základě
potvrzeného emailu, SMS.


zastoupení pro značky:
GÜDE, MEVA, REMS, ENDERS, WEBER - STEPHEN, CADAC, GFIRE, LUCIFER, ROTHENBERGER 

Půjčovna grilů:

rezervace: 732 380 233

adresa:
742 91 V. Albrechtice
(vždy po tel. dohodě) 

Působnost:
Osobní konzultace / prezentace značky WEBER grily - Ostrava, Opava, Nový Jičín, Frýdek - Místek
eSHOP - celá ČR (zásilková služby, Česká Pošta, PPL, TOPTRANS,  lokální rozvoz)

Katalog GUDE ke stažení:

Gude katalog Akce podzim zima 2019


ČLÁNKY A PORADNA » Recepty » Burgery » Máslové burgery
Jemné máslové hamburgery

Dřív se hamburgery smažily na máslu a máslem byly také potřeny hamburgerové housky. Bylo toto spojení osudové? Ano, je, zkuste tyto hamburgery a uvidíte sami. 
26. března jsem se zúčastnil show Venkovský život a měl jsem možnost pozorovat video Teda Readera, kde vyprávěl o tomto nejlepším máslovém hamburgeru! Bylo to skvělé koukání a na konci se všem jen sbíhaly sliny.

 

 

 

 

 

Ingredience:

  • 1400g mletého hovězího masa
  • 450g mletého vepřového masa
  • 4 lžíce změklého másla
  • 40ml Jacka Danielse
  • 1 nadrobno nakrájenou cibuli
  • 3 stroužky prolisovaného česneku
  • 1 lžíci omáčky Worcester
  • 1 lžíci dijonské hořčice
  • Špetku soli, pepře a pálivé papriky
  • 1 lžíci nasekané čerstvé petržele
  • 6-12 housek na hamburgery
  • ½ šálku rozpuštěného másla na potření housek

Postup:

1.    Předehřejte gril na středně vysokou teplotu.

2.    Ve velké misce smíchejte maso, cibuli, česnek, Jacka Denielse, hořčici, Worcestrovou omáčku, máslo a koření. Abyste dosáhli ještě lepších výsledků, mějte maso studené, ale ne zmražené. Také nezapomeňte nechat ve směsi kousky másla; úplně je nerozmačkejte. Použijte prsty na promíchání směsi a až je vytáhnete, měli byste je mít trochu prokřehlé, tak poznáte, že má maso správnou teplotu.

3.    Rozdělte maso na 12 asi 100g kuliček. Nejjednodušší způsob, jak odhadnout váhu kuliček, je použít lžíci na zmrzlinu. Poté z kuliček udělejte placky. Rovné placky se budou péct rovnoměrněji a rychleji než kuličky.

4.    Aby byly hamburgery dobře propečené, grilujte je 4 až 5 minut z každé strany. Když už budou skoro hotovy, můžete je potřít vaší oblíbenou barbecue omáčkou, poté na ně položte malý kousek másla tak, aby se rozpustilo přímo do masa.

5.    Potřete housky na vrchu rozpuštěným máslem a grilujte vnitřkem dolů, až housky zezlátnou a nezačnou být křupavé.

6.   Podávejte s vaší oblíbenou oblohou, nebo buďte odvážní, zkuste něco nového, třeba pálivou barbecue omáčku.