Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

a další ...

Výdejní místo Bílovec:

tel. kancelář: 597 603 503
email: info (@)super-naradi.cz

Adresa:
SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Městský kopec 286/24
743 01 Bílovec
(naproti pošty)

provozní doba: 
8:00 - 15:30 hod

Výdej zboží po telefonické
dohodě nebo na základě
potvrzeného emailu, SMS.


zastoupení pro značky:
GÜDE, VINTEC, MEVA, REMS, ENDERS, WEBER - STEPHEN, 
KEMPER GROUP, VEITO, CADAC, GFIRE,  aj.

Půjčovna grilů:

rezervace: 732 380 233

adresa:
742 91 V. Albrechtice
(vždy po tel. dohodě) 

Působnost:
Osobní konzultace / prezentace značky WEBER grily - Ostrava, Opava, Nový Jičín, Frýdek - Místek
eSHOP - celá ČR (zásilková služby, Česká Pošta, PPL, TOPTRANS,  lokální rozvoz)

NOVINKY

arr3Velký výprodej kotlíků II. jakostiHledáte gulášový kotlík, nejste puntičkáři a prominete u zboží drobné vady? Rádi vás spolu... arr3Kambukka - lahve na pití Že pitný režim je důležitý? To my víme! Proto jsme se rozhodli do naší nabídky zahrnout i kvalitní... arr3Nový elektrický olejový radiátorBlíží se nám podzim a s ním přichází i chladné počasí a často obávané chřipky.  Abyste zůstali... arr3Zvolte si platbu zálohovou fakturou a ušetřete navíc 1%Pro zákazníky, kteří nechtějí hradit poplatky za dobírku a rádi využijí možnost více ušetřit, máme...

KONTAKTY

eSHOP | SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Po-Pá | 8:00 - 15:30 hod (jiný čas po domluvě)
tel. obchod: 597 603 503
tel: GSM: 731 596 036
fax: 555 301 004
info@super-naradi.cz
Prodej nářadí, půjčovna grilů
OSTRAVA, OPAVA, NOVÝ JIČÍN

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

 


Zboží zasíláme po celé ČR:

Česká pošta
PPL
DPD
TOPTRANS

Po domluvě zasíláme zboží také na Slovensko.

Obsah eSHOPU je chráněn autorským zákonem. Kopírování jakýchkoli informací či obrázků je bez souhlasu provozovatele zakázáno.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin. 


ČLÁNKY A PORADNA » Recepty » Burgery » Máslové burgery
Jemné máslové hamburgery

Dřív se hamburgery smažily na máslu a máslem byly také potřeny hamburgerové housky. Bylo toto spojení osudové? Ano, je, zkuste tyto hamburgery a uvidíte sami. 
26. března jsem se zúčastnil show Venkovský život a měl jsem možnost pozorovat video Teda Readera, kde vyprávěl o tomto nejlepším máslovém hamburgeru! Bylo to skvělé koukání a na konci se všem jen sbíhaly sliny.

 

 

 

 

 

Ingredience:

  • 1400g mletého hovězího masa
  • 450g mletého vepřového masa
  • 4 lžíce změklého másla
  • 40ml Jacka Danielse
  • 1 nadrobno nakrájenou cibuli
  • 3 stroužky prolisovaného česneku
  • 1 lžíci omáčky Worcester
  • 1 lžíci dijonské hořčice
  • Špetku soli, pepře a pálivé papriky
  • 1 lžíci nasekané čerstvé petržele
  • 6-12 housek na hamburgery
  • ½ šálku rozpuštěného másla na potření housek

Postup:

1.    Předehřejte gril na středně vysokou teplotu.

2.    Ve velké misce smíchejte maso, cibuli, česnek, Jacka Denielse, hořčici, Worcestrovou omáčku, máslo a koření. Abyste dosáhli ještě lepších výsledků, mějte maso studené, ale ne zmražené. Také nezapomeňte nechat ve směsi kousky másla; úplně je nerozmačkejte. Použijte prsty na promíchání směsi a až je vytáhnete, měli byste je mít trochu prokřehlé, tak poznáte, že má maso správnou teplotu.

3.    Rozdělte maso na 12 asi 100g kuliček. Nejjednodušší způsob, jak odhadnout váhu kuliček, je použít lžíci na zmrzlinu. Poté z kuliček udělejte placky. Rovné placky se budou péct rovnoměrněji a rychleji než kuličky.

4.    Aby byly hamburgery dobře propečené, grilujte je 4 až 5 minut z každé strany. Když už budou skoro hotovy, můžete je potřít vaší oblíbenou barbecue omáčkou, poté na ně položte malý kousek másla tak, aby se rozpustilo přímo do masa.

5.    Potřete housky na vrchu rozpuštěným máslem a grilujte vnitřkem dolů, až housky zezlátnou a nezačnou být křupavé.

6.   Podávejte s vaší oblíbenou oblohou, nebo buďte odvážní, zkuste něco nového, třeba pálivou barbecue omáčku.