Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.


a další ...

Yotube Logo

Výdejní místo Bílovec:

tel. kancelář: 597 603 503
email: info (@)super-naradi.cz

Adresa:
SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Městský kopec 286/24
743 01 Bílovec
(naproti pošty)

provozní doba: 
8:00 - 16:00 hod

Výdej zboží po telefonické
dohodě nebo na základě
potvrzeného emailu, SMS.


zastoupení pro značky:
GÜDE, MEVA, REMS, ENDERS, WEBER - STEPHEN, CADAC, GFIRE, LUCIFER, ROTHENBERGER 

Půjčovna grilů:

rezervace: 732 380 233

adresa:
742 91 V. Albrechtice
(vždy po tel. dohodě) 

Působnost:
Osobní konzultace / prezentace značky WEBER grily - Ostrava, Opava, Nový Jičín, Frýdek - Místek
eSHOP - celá ČR (zásilková služby, Česká Pošta, PPL, TOPTRANS,  lokální rozvoz)


ČLÁNKY A PORADNA » Recepty » Hovězí » Kuličky BBQ z mletého hovězího
Kuličky BBQ z mletého hovězího na špízu

Doba přípravy: 1 hodina 10 minut
Postup: Nepřímé grilování
Počet porcí: 8

Tyto chutné špízy nejsou náročné na přípravu. Méně času v kuchyni a více času na večírku!

Ingredience:

  • 1,2 kg mletého hovězího masa
  • 24 plátků slaniny
  • 250 ml BBQ omáčky
  • Grilovací marináda:
  • 2 lžíce jemně mleté mořské soli
  • 2 lžičky hnědého třtinového cukru
  • 2 lžičky mleté sladké papriky
  • ½ lžičky uzené papriky
  • 1 lžička drceného tymiánu
  • 1 lžička granulovaného česneku
  • ½ lžičky pepře

Příprava v kuchyni:

  1. Začneme grilovací marinádou. Nalijte všechny ingredience na marinádu do misky a dobře je smíchejte – ujistěte se, že ve směsi nezůstali žádné hrudky.
  2. Následně důkladně promíchejte grilovací marinádu s mletým hovězím masem. Maso rozdělte na 24 kousků a vyválejte z něj kuličky.
  3. Každou kuličku zabalte do plátku slaniny a umístěte vždy tři na jeden špíz.

Příprava na grilu:

  1. Gril si předehřejte pro přípravu na nepřímém žáru na zhruba 110 °C. Umístěte ETC systém na rošt a pověste na něj špízy. Zavřete poklop a ponechte špízy grilovat po dobu 30 minut.
  2. Masové kuličky potřete BBQ omáčkou a pak znovu poklop zavřete a nechte je grilovat ještě dalších 10 minut.
  3. Kuličky jsou hotové, pokud jejich vnitřní teplota dosáhne 55–60 °C a nasákli do sebe BBQ omáčku.