Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

a další ...

Výdejní místo Bílovec:

tel. kancelář: 597 603 503
email: info (@)super-naradi.cz

Adresa:
SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Městský kopec 286/24
743 01 Bílovec
(naproti pošty)

provozní doba: 
8:00 - 15:30 hod

Výdej zboží po telefonické
dohodě nebo na základě
potvrzeného emailu, SMS.


zastoupení pro značky:
GÜDE, VINTEC, MEVA, REMS, ENDERS, WEBER - STEPHEN, 
KEMPER GROUP, VEITO, CADAC, GFIRE,  aj.

Půjčovna grilů:

rezervace: 732 380 233

adresa:
742 91 V. Albrechtice
(vždy po tel. dohodě) 

Působnost:
Osobní konzultace / prezentace značky WEBER grily - Ostrava, Opava, Nový Jičín, Frýdek - Místek
eSHOP - celá ČR (zásilková služby, Česká Pošta, PPL, TOPTRANS,  lokální rozvoz)

NOVINKY

arr3Velký výprodej kotlíků II. jakostiHledáte gulášový kotlík, nejste puntičkáři a prominete u zboží drobné vady? Rádi vás spolu... arr3Kambukka - lahve na pití Že pitný režim je důležitý? To my víme! Proto jsme se rozhodli do naší nabídky zahrnout i kvalitní... arr3Nový elektrický olejový radiátorBlíží se nám podzim a s ním přichází i chladné počasí a často obávané chřipky.  Abyste zůstali... arr3Zvolte si platbu zálohovou fakturou a ušetřete navíc 1%Pro zákazníky, kteří nechtějí hradit poplatky za dobírku a rádi využijí možnost více ušetřit, máme...

KONTAKTY

eSHOP | SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Po-Pá | 8:00 - 15:30 hod (jiný čas po domluvě)
tel. obchod: 597 603 503
tel: GSM: 731 596 036
fax: 555 301 004
info@super-naradi.cz
Prodej nářadí, půjčovna grilů
OSTRAVA, OPAVA, NOVÝ JIČÍN

 


Zboží zasíláme po celé ČR:

Česká pošta
PPL
DPD
TOPTRANS

Po domluvě zasíláme zboží také na Slovensko.

Obsah eSHOPU je chráněn autorským zákonem. Kopírování jakýchkoli informací či obrázků je bez souhlasu provozovatele zakázáno.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin. 


ČLÁNKY A PORADNA » Recepty » Drůbež » Krůtí prsa s nádivkou
Krůtí prsa balená ve slanině s bylinkovou nádivkou

Doba přípravy: 20 - 25 minut
Postup: Nepřímé grilování

Nadívané krůtí prsní řízky ve slaninovém kabátku jsou rychlá a chutná obdoba klasické úpravy krocana s nádivkou.

Ingredience:

  • Nádivka
  • 90 g čerstvé strouhanky
  • 60 ml kuřecího bujónu (málo soleného)
  • 1 lžíce jemně nasekaného česneku
  • 2 lžičky čerstvého, jemně nasekaného rozmarýnu
  • 2 lžičky čerstvého, jemně nasekaného oregana
  • 1 lžička jemně nastrouhané citronové kůry
  • ½ lžičky mořské soli
  • ½ lžičky čerstvě namletého černého pepře
  • 450 g krájené slaniny
  • 1 vykostěná a kůže zbavená krůtí prsa, zhruba 900 g, horizontálně nakrojená

Příprava v kuchyni:

  1. Ve středně velké míse smíchejte přísady na nádivku. Nádivka má být vlhká, jemně se lepit na lžíci, nesmí však být mokrá. Podle potřeby přidejte bujón.
  2. Opatrně vložte velkou jednorázovou misku z hliníkové fólie pod grilovací rošt, aby tam mohl odkapávat tuk ze slaniny. Gril si připravte pro nepřímé grilování při vysokém žáru.
  3. Krůtí prsní řízky horizontálně nakrojte tak, aby vznikly tenké plátky masa a položte je na pracovní desku mezi 2 kusy mikroténové folie a rozklepejte je na rovnoměrnou tloušťku. Nádivku rovnoměrně rozetřete po prsních řízcích, potom řízky podélně srolujte do válečku. Plátky slaniny si rozložte na pracovní desce do 6 těsně sousedících rovnoběžných pruhů, pro vytvoření jednotlivých balících pruhů nechte vždy konce dvou plátků slaniny se překrývat. Srolované krůtí prsní řízky vložte do středu slaniny, a pak slaninu křížem oviňte kolem krůtí pečínky. Ovažte řízky řeznickým provázkem, aby vznikla kompaktní pečínka a aby slanina při grilování neodpadávala.
  4. Grilovací rošty očistěte kartáčem. Krůtu umístěte nad odkapávací misku a grilujte nad nepřímým silným žárem při se zavřeným poklopem cca 1 až 1¼ hodiny, dokud vnitřní teplota masa nedosáhne 73 °C. Pečínku občas obraťte, abyste měli záruku, že slanina bude křupavá ze všech stran. Přesuňte pečínku na krájecí prkýnko a nechte ji 10 minut odležet (vnitřní teplota během té doby stoupne o 5 °C). Odstraňte provázek a nakrájejte na plátky o tloušťce asi 2,5 cm.