Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.


a další ...

Yotube Logo

Výdejní místo Bílovec:

tel. kancelář: 597 603 503
email: info (@)super-naradi.cz

Adresa:
SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Městský kopec 286/24
743 01 Bílovec
(naproti pošty)

provozní doba: 
8:00 - 16:00 hod

Výdej zboží po telefonické
dohodě nebo na základě
potvrzeného emailu, SMS.


zastoupení pro značky:
GÜDE, MEVA, REMS, ENDERS, WEBER - STEPHEN, CADAC, GFIRE, LUCIFER, ROTHENBERGER 

Půjčovna grilů:

rezervace: 732 380 233

adresa:
742 91 V. Albrechtice
(vždy po tel. dohodě) 

Působnost:
Osobní konzultace / prezentace značky WEBER grily - Ostrava, Opava, Nový Jičín, Frýdek - Místek
eSHOP - celá ČR (zásilková služby, Česká Pošta, PPL, TOPTRANS,  lokální rozvoz)


ČLÁNKY A PORADNA » Recepty » Hovězí » Korejské hovězí se zeleninou
Korejské hovězí se zeleninou

Doba přípravy: 50 minut
Postup: Přímé grilování
Porce: 4

Dali byste si něco na asijský způsob? Zkuste tento recept na úžasný korejský wok připravený na GBS wok pánvi.

Ingredience:

  • 800 g svíčkové na steaky
  • 1/2 hlávky čínského zelí
  • 1 červená kapie
  • 2 mrkve
  • 1 svazek jarní cibulky
  • 1 svazek zeleného chřestu
  • 2 šalotky
  • 1 stroužek česneku
  • sojová omáčka
  • čerstvé bylinky
  • olej na smažení
  • Grilovací marináda
  • 1 lžíce mleté papriky
  • 1 lžíce hnědého třtinového cukru
  • 1/2 lžičky mletého zázvoru
  • 1/2 lžičky mletého kardamomu
  • 1/2 lžičky česnekového prášku
  • 1/2 lžičky kajenského pepře
  • 1/2 lžičky soli

Příprava v kuchyni:

  1. Smíchejte všechno koření na grilovací marinádu. Maso nakrájejte na nudličky a vložte do marinády. Nechte nejméně 30 minut marinovat.
  2. Zeleninu nakrájejte na nudličky. Nasekejte bylinky.

Příprava na grilu:

  1. Gril rozehřejte pro přípravu na přímém žáru při vysoké teplotě. Wok pánev umístěte do GBS roštu a nechte ji prohřát.
  2. Až bude wok pánev horká, nalijte do ní olej.
  3. Maso osmahněte rovnoměrně dohněda, pak ho z pánve vyjměte.
  4. Lehce osmahněte zeleninu, pak vložte zpět maso a přidejte čerstvé bylinky.
  5. Dochuťte sojovou omáčkou.

Tip: Použijte čerstvou sezónní zeleninu