Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

a další ...

Výdejní místo Bílovec:

tel. kancelář: 597 603 503
email: info (@)super-naradi.cz

Adresa:
SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Městský kopec 286/24
743 01 Bílovec
(naproti pošty)

provozní doba: 
8:00 - 15:30 hod

Výdej zboží po telefonické
dohodě nebo na základě
potvrzeného emailu, SMS.


zastoupení pro značky:
GÜDE, VINTEC, MEVA, REMS, ENDERS, WEBER - STEPHEN, 
KEMPER GROUP, VEITO, CADAC, GFIRE,  aj.

Půjčovna grilů:

rezervace: 732 380 233

adresa:
742 91 V. Albrechtice
(vždy po tel. dohodě) 

Působnost:
Osobní konzultace / prezentace značky WEBER grily - Ostrava, Opava, Nový Jičín, Frýdek - Místek
eSHOP - celá ČR (zásilková služby, Česká Pošta, PPL, TOPTRANS,  lokální rozvoz)

NOVINKY

arr3Velký výprodej kotlíků II. jakostiHledáte gulášový kotlík, nejste puntičkáři a prominete u zboží drobné vady? Rádi vás spolu... arr3Kambukka - lahve na pití Že pitný režim je důležitý? To my víme! Proto jsme se rozhodli do naší nabídky zahrnout i kvalitní... arr3Nový elektrický olejový radiátorBlíží se nám podzim a s ním přichází i chladné počasí a často obávané chřipky.  Abyste zůstali... arr3Zvolte si platbu zálohovou fakturou a ušetřete navíc 1%Pro zákazníky, kteří nechtějí hradit poplatky za dobírku a rádi využijí možnost více ušetřit, máme...

KONTAKTY

eSHOP | SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Po-Pá | 8:00 - 15:30 hod (jiný čas po domluvě)
tel. obchod: 597 603 503
tel: GSM: 731 596 036
fax: 555 301 004
info@super-naradi.cz
Prodej nářadí, půjčovna grilů
OSTRAVA, OPAVA, NOVÝ JIČÍN

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

 


Zboží zasíláme po celé ČR:

Česká pošta
PPL
DPD
TOPTRANS

Po domluvě zasíláme zboží také na Slovensko.

Obsah eSHOPU je chráněn autorským zákonem. Kopírování jakýchkoli informací či obrázků je bez souhlasu provozovatele zakázáno.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin. 


ČLÁNKY A PORADNA » Recepty » Hovězí » Hovězí steak s houbovou omáčko
PARÁDNÍ HOVĚZÍ STEAK S HOUBOVOU OMÁČKOU

Počet porcí: 5

Ingredience:

Na steak

  • 5x vyzrálý hovězí rib eye steak po 300 g
  • Sůl, čerstvě umletý černý pepř
  • Asi 1 lžička cukru
  • Asi 100 g másla
  • 2 až 3 lžíce rostlinného oleje
  • Kousek špeku na potření grilu

Na houbovou omáčku

  • Asi 400 g ideálně hnědých žampionů
  • Asi 4 stroužky česneku
  • Asi 40 g másla
  • 2 šalotky
  • 250 ml smetany ke šlehání 33 %
  • Hrst listové petržele
  • Šťáva asi z ½ citronu

Na servírování

  • Hrubozrnná sůl Maldon
  • Čerstvé pečivo (dle chuti)
Ze všeho nejdřív vyndejte maso z lednice, udělejte to minimálně hodinu před grilováním, ale klidně i o několik hodin dřív. Díky tomu maso nebude mít teplotní šok.
Gril rozpalte na plné pecky – aspoň na 250 °C. Steak z obou stran mírně osolte, opepřete a posypte cukrem, ten na povrchu hezky zkaramelizuje. 
 
Poté steaky potřete olejem a šoupněte na rošt. Grilujte podle potřeby, asi 3 – 4 minuty z každé strany, pro střední propečení. Poté steaky dejte mimo oheň, klidně na teplý talíř, položte na ně plátek másla a zakryjte je alobalem, ať nevychladnou. Steaky takhle nechte pár minut odpočinout, díky tomu při krájení nepřijde o skvělou šťávu.
 
Zatímco steak odpočívá, tak v pánvi na paellu nebo ve woku rozhřejte máslo, přihoďte hrubě nakrájený žampiony a restujte je asi 2 minuty. Přihoďte na nudličky nakrájenou šalotku a pokračujte další 2 minuty. Poté přihoďte plátky česneku a restujte poslední 2 minuty. Osolte, opepřete a houby mírně zakápněte citronem. Nakonec do pánve přilijte smetanu a omáčku krátce povařte, dokud nezhoustne. Podle potřeby ji dochuťte a přihoďte nakrájenou petržel. 
 
Odpočinuté steaky dejte na talíř, mírně posypte hrubou solí a doplňte taky omáčku a kousek pečiva.
 

Škoda nevědět: Pokud bude steak grilovat dohromady asi 5 minut, bude uvnitř krvavý, asi za 8 minut bude medium a za nějakých 13 minut bude well done. Záleží na teplotě grilu a výšce masa. Radši maso dělejte o chvílí méně – když do něj zatlačíte prstem a je měkké, tak uvnitř bude steak syrový. Pokud na povrchu jemně pruží, bude uvnitř medium a pokud je pevný, máte well done steak
 
Recept od výrobce Campingaz