Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.


a další ...

Yotube Logo

Výdejní místo Bílovec:

tel. kancelář: 597 603 503
email: info (@)super-naradi.cz

Adresa:
SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Městský kopec 286/24
743 01 Bílovec
(naproti pošty)

provozní doba: 
8:00 - 16:00 hod

Výdej zboží po telefonické
dohodě nebo na základě
potvrzeného emailu, SMS.


zastoupení pro značky:
GÜDE, MEVA, REMS, ENDERS, WEBER - STEPHEN, CADAC, GFIRE, LUCIFER, ROTHENBERGER 

Půjčovna grilů:

rezervace: 732 380 233

adresa:
742 91 V. Albrechtice
(vždy po tel. dohodě) 

Působnost:
Osobní konzultace / prezentace značky WEBER grily - Ostrava, Opava, Nový Jičín, Frýdek - Místek
eSHOP - celá ČR (zásilková služby, Česká Pošta, PPL, TOPTRANS,  lokální rozvoz)


ČLÁNKY A PORADNA » Recepty » Hovězí » Hovězí roastbeed s hořčicí
Hovězí roastbeed s dijonskou hořčicí a bylinkami

Doba přípravy: 1 hodina 50 minut
Postup: Nepřímé grilování
Počet porcí: 6

Vyzkoušejte tento delikátní recept na roastbeef s dijonským dresingem s bylinkami. Je to jeden z našich nejoblíbenějších!

Ingredience: 

  • 1 kus hovězí svíčkové, přibližně 1,8 kg
  • 3 lžíce dijonské hořčice
  • 5 větviček tymiánu
  • 2 větvičky rozmarýnu
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžička fenyklových semínek
  • sůl
  • pepř

Příprava v kuchyni:

  1. Omyjte a na jemno nakrájejte lístky tymiánu a rozmarýnu a smíchejte je s dijonskou hořčicí, rozdrceným česnekem a semínky fenyklu.
  2. Pečlivě pomažte hovězí maso vzniklou směsí z dijonské hořčice, a poté ho okořeňte solí a pepřem. 
  3. Umístěte maso na Weber stojan na kotelty a žebírka.

Příprava na grilu:

  1. Zapalovací komín naplňte z půlky briketami Weber a připravte gril na nepřímé grilování – rozehřejte ho přibližně na 240–250 °C. 
  2. Umístěte stojan s hovězím masem na gril a nechte péct na nepřímém žáru asi po dobu 20 minut. 
  3. Vyndejte maso z grilu a nechte ho odpočívat nepřikryté po dobu 10 minut. 
  4. Umístěte maso zpátky na gril a pečte ho dalších 20 minut. 
  5. Znovu ho vyndejte a nechte odpočívat nepřikryté po dobu 10 minut. 
  6. Pokračujte v tomto intervalovém pečení, dokud maso nebude mít vnitřní teplotu 58 stupňů.
  7. Jakmile bude proces hotov, sejměte maso z grilu, tentokrát ho přikryjte a nechte ho po dobu přibližně 20 minut odpočinout. Poté ho nakrájejte.