Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.


a další ...

Yotube Logo

Výdejní místo Bílovec:

tel. kancelář: 597 603 503
email: info (@)super-naradi.cz

Adresa:
SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Městský kopec 286/24
743 01 Bílovec
(naproti pošty)

provozní doba: 
8:00 - 16:00 hod

Výdej zboží po telefonické
dohodě nebo na základě
potvrzeného emailu, SMS.


zastoupení pro značky:
GÜDE, MEVA, REMS, ENDERS, WEBER - STEPHEN, CADAC, GFIRE, LUCIFER, ROTHENBERGER 

Půjčovna grilů:

rezervace: 732 380 233

adresa:
742 91 V. Albrechtice
(vždy po tel. dohodě) 

Působnost:
Osobní konzultace / prezentace značky WEBER grily - Ostrava, Opava, Nový Jičín, Frýdek - Místek
eSHOP - celá ČR (zásilková služby, Česká Pošta, PPL, TOPTRANS,  lokální rozvoz)


ČLÁNKY A PORADNA » Recepty » Ryby » Grilovaná treska s chilli
Grilovaná treska s chilli a koriandrem

Doba přípravy: 50 - 60 minut
Postup: Přímé grilování
Počet porcí: 4

Tento recept na lahodnou a chuťově vytříbenou pečenou tresku je ideální pro všechny milovníky ryb.

Ingredience:

  • 15 g nasekaného čerstvého koriandru
  • 1 malá bílá cibule, pokrájená
  • 4 lžíce na račat upravených metodou sunblush nebo sušených
  • 75 ml olivového oleje
  • 2 rozmačkané stroužky česneku
  • 4 lžíce chilli džemu, sůl a pepř

Postup:

  1. Koriandr, cibuli a rajčata upravená metodou sunblush, velmi jemně pokrájejte a vložte do mísy. Přidejte olej, utřený česnek a chilli džem, promíchejte a přidejte sůl a pepř.
  2. Rybu pokryjte připravenou směsí a nechte nejméně 30 minut marinovat.
  3. Rybu vložte do držáku na ryby a grilujte při střední teplotě po dobu 20 minut. V půlce ji otočte, dokud se zcela nepropeče.