Doba přípravy: 50 - 60 minut
Postup: Přímé grilování
Počet porcí: 4
Tento recept na lahodnou a chuťově vytříbenou pečenou tresku je ideální pro všechny milovníky ryb.
Ingredience:
- 15 g nasekaného čerstvého koriandru
- 1 malá bílá cibule, pokrájená
- 4 lžíce na račat upravených metodou sunblush nebo sušených
- 75 ml olivového oleje
- 2 rozmačkané stroužky česneku
- 4 lžíce chilli džemu, sůl a pepř
Postup:
- Koriandr, cibuli a rajčata upravená metodou sunblush, velmi jemně pokrájejte a vložte do mísy. Přidejte olej, utřený česnek a chilli džem, promíchejte a přidejte sůl a pepř.
- Rybu pokryjte připravenou směsí a nechte nejméně 30 minut marinovat.
- Rybu vložte do držáku na ryby a grilujte při střední teplotě po dobu 20 minut. V půlce ji otočte, dokud se zcela nepropeče.