Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.


a další ...

Yotube Logo

Výdejní místo Bílovec:

tel. kancelář: 597 603 503
email: info (@)super-naradi.cz

Adresa:
SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Městský kopec 286/24
743 01 Bílovec
(naproti pošty)

provozní doba: 
8:00 - 16:00 hod

Výdej zboží po telefonické
dohodě nebo na základě
potvrzeného emailu, SMS.


zastoupení pro značky:
GÜDE, MEVA, REMS, ENDERS, WEBER - STEPHEN, CADAC, GFIRE, LUCIFER, ROTHENBERGER 

Půjčovna grilů:

rezervace: 732 380 233

adresa:
742 91 V. Albrechtice
(vždy po tel. dohodě) 

Působnost:
Osobní konzultace / prezentace značky WEBER grily - Ostrava, Opava, Nový Jičín, Frýdek - Místek
eSHOP - celá ČR (zásilková služby, Česká Pošta, PPL, TOPTRANS,  lokální rozvoz)


ČLÁNKY A PORADNA » Recepty » Předkrmy » Bruschetta s rajčaty
Bruschetta s rajčaty, Mozzarellou a rukolou

Doba přípravy: 15-20 minut
Postup: Přímé grilování

Tato čerstvá svačina nebo předkrm, tvořený rajčátky na křupavé ciabattě, se nepochybně zařadí mezi vaše oblíbené grilované pokrmy…

Ingredience:

  • 3 lžíce olivového oleje a trocha navíc
  • česnekový olej
  • 2 rozetřené stroužky česneku
  • mořská sůl a čerstvě namletý černý pepř
  • 4 dužnatá rajčata
  • 4 plátky ciabatty
  • 150 g mozzarelly (hmotnost po okapání) rozkrojené na 4 plátky
  • 10 g rukoly, opláchnuté a osušené

Postup:

  1. Smíchejte 3 lžíce olivového oleje, česnek a koření. Rajčata rozkrájejte na půlky, potřete trochou česnekového oleje a poskládejte je na grilovací misku, vhodnou na grilování (ideální je odkapávací hliníková miska Weber). Rajčata grilujte nakrojenou stranou nahoru na středním přímém žáru asi 3 minuty, případně dokud nezačnou lehce hnednout na povrchu. Sejměte z grilu.
  2. Ciabattu potřete po jedné straně zbylým olejem a opékejte na středním přímém žáru asi 2 minuty, jednou obraťte,aby byla opečená po obou stranách.  Z grilu kleštěmi nebo v rukavicích vyjměte malou odkapávací misku.
  3. Ogrilovanou ciabattu rychle přendejte do odkapávací misky, svrchu na ni položte plátek mozzarelly, na to dvě půlky rajčátek a pokračujte v opékání po další 2 až 3 minuty, dokud se sýr neroztaví.  Hotové Bruschetty sejměte z grilu, ozdobte rukolou a podávejte podle chuti lehce opepřené a zakápnuté olivovým olejem.