Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

a další ...

Výdejní místo Bílovec:

tel. kancelář: 597 603 503
email: info (@)super-naradi.cz

Adresa:
SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Městský kopec 286/24
743 01 Bílovec
(naproti pošty)

provozní doba: 
8:00 - 15:30 hod

Výdej zboží po telefonické
dohodě nebo na základě
potvrzeného emailu, SMS.


zastoupení pro značky:
GÜDE, VINTEC, MEVA, REMS, ENDERS, WEBER - STEPHEN, 
KEMPER GROUP, VEITO, CADAC, GFIRE,  aj.

Půjčovna grilů:

rezervace: 732 380 233

adresa:
742 91 V. Albrechtice
(vždy po tel. dohodě) 

Působnost:
Osobní konzultace / prezentace značky WEBER grily - Ostrava, Opava, Nový Jičín, Frýdek - Místek
eSHOP - celá ČR (zásilková služby, Česká Pošta, PPL, TOPTRANS,  lokální rozvoz)


Úvod » GRILY, GRILOVÁNÍ, OHNIŠTĚ » Zahradní krby, udírny » Bradley udírna, 6-roštová, digitální smoker, 230V


        

Bradley udírna, 6-roštová, digitální smoker, 230V

Udírna s automatickým podavačem udících briketek.

img

 

Dostupnost: SKLADEM - ihned k odeslání (z našich skladů)
Číslo produktu: BRADLEY-BTDS108CE
Výrobce: BRADLEY Smoker
Záruka: Záruka: 24 měsíců
naše cena bez DPH: 19 000 Kč (703 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
22 990 Kč (851 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Cofidis splátky

Kompletní specifikace

Udírna Bradley, 6-roštová, digitální smoker, 230V, BTDS108CE

Popis:

Udírna BRADLEY Smoker - udírna pro všechny náročné gurmány, catheringy a restaurace, tedy praktické zákazníky, kteří hledají dokonale čistou chuť a možnost grilovat kdykoli bez zprovozňování a náročného hlídání "velké" cihlové či plechové udírny.

Udrírny Bradley jsou používány jak v domácnostech tak i v restaracích a pohostinstvích po celém světě.

Všichni milovníci uzení jistě ocení skvělé nové prvky udíren Bradley, které rozšiřují stávající produktovou řadu. Dva nové modely s digitálně nastavitelnou teplotou, doby produkce kouře a samostatné doby uzení, nadchnou každého labužníka. Hlavní a v podstatě jediný rozdíl mezi objema modely je v kapacitě. Zatímco čtyř-roštový model (BTDS76CE) má objem 76l, šesti-roštový model (BTDS108CE) má kapacitu 108l.

Čelní strana udírny obou modelů má lesklý lakovaný kovový vzhled, vnitřní povrch udíren je z nerezu. Udící komory jsou pečlivě izolované, takže kouř uniká pouze vrchním průduchem, který může být napojen jak na digestoř, tak na komín, bez obavy, že by se kouř dostával mimo udící komoru.

Udírny používají automatický podavač udících briketek. Jsou dodávány s receptářem, manuálem a instrukcemi, jak udírnu udržovat. Oba modely mají samozřejmě 2 roky záruku. Dodatečné rošty Bradley, včetně teflonového roštu na drobnější potraviny pasují přesně i do těchto udíren (nejsou v ceně), stejně tak i do všech ostatních.

Uzení chladným kouřem za použití digitálních udíren Bradley Je to velmi jednoduché stejně tak jako u ostatních modelů. Ku příkladu lososa plno lidí v udírně spíše peče než udí, a proto je výsledkem velmi suché maso, které ztratilo na chuti čerstvé luxusní ryby. Když jej připravíte pomocí chladného kouře, bude výsledek o třídu chutnější.

Jak funguje udírna Bradley ?

Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku.


Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit.

  • Olšové a javorové briketky dodají silnou a výraznou chuť, která se hodí zejména k uzení mořských plodů, šunky či slaniny.
  • Silnější a výraznější chuť mesquite - (keř rodu prosopis) a ořechu jsou vhodné pro uzení hovězího a vepřového, zejména pak vepřové plece nebo hovězí hrudi.
  • Dřevo jabloně a třešně sladší a jemnější chuť kouře, který je velmi vhodný pro uzení drůbežího masa nebo zvěřiny.

Udírna Bradley spaluje jednu briketku po dobu 20ti minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketka douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketku, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.

 

 

 

Při spalování briketky nevzniká hoření, čímž je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.

Nejen, že při spalování briketek je eliminováno nežádoucí teplo, kouř produkovaný udírnami Bradley tímto způsobem je čtyřikrát čistší než kouř identické třísky spálené na plotně.

Udírny Bradley spotřebují jednu briketku za dobu cca 20ti minut. Při této rychlosti se pohybují operativní náklady na jednu hodinu provozu okolo 25kč.

Příchutě:

Olše, Třešně, Ořech, Javor, Mesquite - prosopis, Dub, Pekanový ořech, Speciální směs Bradley (balení 48 nebo 120 kusů) - brikety nejsou v ceně udírny (na vyžádání konkrétní příchutě Vám první várku briket nabídneme k Vaší NOVÉ udírně jako pozornost).

 

Technické parametry:

Produktový kód: BTDS108CE
Váha - 25 kg
Rozměry (mm): 510 w x 460 d x 1070 h
Udící plocha: 1452 cm2  
Nastavitelné rošty: 6

Topné těleso : 500 Wattové těleso
Zahřívač briketek: 125 Wattové těleso
Výkon: - 220-240 V 50 Hz , 2.5 Amps
certifikát CE
Maximální teplota: Kontrolovatelná až do 160°C
Min Teplota: závisí na okolních podmínkách
Záruka : 2 roky

 

Pro jakého zákazníka je vhodná udírma BRADLEY?:

Vrchní šéfkuchař

Na špici v seznamu uživatelů udíren Bradley jsou bezesporu šéfkuchaři - a to jak profesionálové ve špičkových hotelech, tak i amatérští umělci kulinářského umění. Světoznámý šéfkuchař Jamie Oliver byl tak nadšený z digitálních udíren Bradley, že jimi nejen vybavil všechny své restaruce, ale dokonce se stal jedním z jejich dealerů v Anglii.

Rybář

Jestli jste milovníkem rybaření byť i zastánce lovu chyť a pusť, jistě má te k rybám vztah i jako konzument. 
Tradiční uzený losos nebo úhoř připravený chladným kouřem je nesrovnatelnou lahůdkou oproti rybám, které jsou připravovány horkým kouřem. Ty totiž nejsou uzeny, ale pečeny, což má nežádoucí dopad na výsledek uzených ryb. Jsou suché a křehké. Pokud ovšem udíme ryby pomocí chladného kouře, nejenže je krásně prostoupí vůně přírodního dřeva, ale rybí maso budel šťavnaté a měkkoučké - jednoduše dokonalé. K uzení ryb se nejvíce hodí sladké typy briketek, jako je třešeň nebo javor. 
Jen si představte tu lahůdku - uzený okoun říční na třešňovém dřevě

Řezník

Samotné generátory kouře jsou velmi populární mezi řezníky, kteří si přejí produkovat vlastní uzené na místě. Nejoblíbenější uzenou potravinou je slanina. Řezníci k ní často užívají příchuť ořechového dřeva nebo jabloně. 
Též uzení šunky se těší velké popularitě. Mnoho řezníků si pro vlastní produkci těchto lahůdek postaví vlastní udící místnost, která má běžně velikost 4mx3m a v ní pomocí generátoru Bradley udí chladným kouřem již připravenou šunku, slaninu a jiné pochoutky.

Obchodník s lahůdkami

Taktéž jako na řeznickém pultu, udírny Bradly jsou ve velké oblibě užívány při uzení méně běžných potravin jako jsou, uzené olivy, uzený česnke, uzené čili-papričky a v neposlední řadě také uzený sýr.

Milovník zvěřiny


Králíci, koroptve, bažanti, srnky či divočáci - škoda každého výstřelu, který není následně vyuzen v udírně Bradley. Není nic chutnějšího než prsíčka rano zastřeleného a do večera vyuzeného bažanta.

Myslivec

Ať již se rozhodnete udit ty nejlepší kousky zvěřiny nebo větší kusy masa, uzená zvěřina patří mezi největší delikatesy, které jsou k dispozici.

Výrobce klobásek

Výroba domácích klobásek patří na špici v kluinářských masných delikatesách. Jestliže se rozhodnete udit vaše klobásky, tak uděláte nejlépe, pokud je vyudíte chladným kouřem. S našemi udírnami je to rychlé, snadné a spolehlivé.

Producent vepřového

Chováte pašíky? Myslete na uzené klobásky a šunky. Pořiďte si udírnu Bradley abyste mohli uskutečnit všechny požitky z chovu prasat. 

Milovník uzení

Díky velmi silné tradici v uzení masa v Kanadě, vybudovala firma Bradley celou kolekci nejlepších receptů, které můžete využít. Vaši hosté jistě nikdy neochutnali nic podobného.

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: Opište text z obrázku: *
captcha