S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

a další ...

Výdejní místo Bílovec:

tel. kancelář: 597 603 503
email: info (@)super-naradi.cz

Adresa:
SUPER-NÁŘADÍ.CZ
2. patro (nad prodejnou KYKLOP)
Městský kopec 68
743 01 Bílovec

provozní doba: 
8:00 - 15:30 hod

Výdej zboží po telefonické
dohodě nebo na základě
potvrzeného emailu, SMS.


zastoupení pro značky:
GÜDE, VINTEC, MEVA, REMS, ENDERS, WEBER - STEPHEN, 
KEMPER GROUP, VEITO, CADAC, GFIRE,  aj.

Půjčovna grilů:

rezervace: 731 596 036

adresa:
742 91 V. Albrechtice
(vždy po tel. dohodě) 

Působnost:
Osobní konzultace / prezentace značky WEBER grily - Ostrava, Opava, Nový Jičín, Frýdek - Místek
eSHOP - celá ČR (zásilková služby, Česká Pošta, PPL, TOPTRANS,  lokální rozvoz)

NOVINKY

arr3Zvolte si platbu zálohovou fakturou a ušetřete navíc 2%Pro zákazníky, kteří nechtějí hradit poplatky za dobírku a rádi využijí možnost více ušetřit, máme...

KONTAKTY

eSHOP | SUPER-NÁŘADÍ.CZ
Po-Pá | 9:00 - 15:30 hod (výdej do 17 po domluvě)
tel. obchod: 597 603 503
tel: GSM: 731 596 036
fax: 555 301 004
info@super-naradi.cz
Prodej nářadí, půjčovna grilů
OSTRAVA, OPAVA, NOVÝ JIČÍN

ZBOŽÍ V AKCI



Zboží zasíláme po celé ČR:


Česká pošta
PPL
DPD
TOPTRANS

Po domluvě zasíláme zboží také na Slovensko.

Obsah eSHOPU je chráněn autorským zákonem.

Kopírování jakýchkoli informací či obrázků je bez souhlasu provozovatele zakázáno.

 


» OCHRANA OSOBNÍCH DAT
Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

  • Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.
  • Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: Jméno a příjmení, adresa bydliště, adresa elektronické pošty, telefonní číslo. V případě nákupu jako právnická osoba také identifikační číslo, daňové identifikační číslo.
  • Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů dodavatelem, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy, pro účely vedení uživatelského účtu a pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu.
  • Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat dodavatele o změně ve svých osobních údajích.
  • Údaje o Vaší činnosti, o Vašich nákupech (jsou nutné pro zajištění dodávek zboží, vyřizování reklamací a podobně) jsou ukládány v bezpečné databázi a nejsou poskytovány třetím stranám. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.
  • Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.
  • Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem dodavatele na elektronickou adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení dodavatelem na elektronickou adresu kupujícího.
  • Svůj souhlas s uchováváním a zpracováváním osobních údajů nebo se zasíláním obchodních sdělení může zákazník kdykoliv bezplatně a bez uvedení důvodu odvolat, a to tak že zašle emailovou zprávu na info @ super-naradi.cz nebo tuto skutečnost oznámí dodavateli písemně poštou na adresu sídla společnosti.
  • Kupující souhlasí se zasíláním obchodních sdělení, tedy informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího.
  • Kupující souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač. V případě, že je nákup na webové stránce možné provést a závazky prodávajícího z kupní smlouvy plnit, aniž by docházelo k ukládání tzv. cookies na počítač kupujícího, může kupující souhlas podle předchozí věty kdykoliv odvolat.

Naše společnost je registrovaná u Úřadu na ochranu osobních údajů pod číslem 00050367/001. Tímto Vám garantujeme, že Vaše osobní údaje jsou zpracovávány v souladu s platnou legislativou a nejsou používány k jinému než Vámi schválenému účelu, tj. pro potřeby realizace objednávek a střídmému zasílání informativních emailů týkajících se provozu internetového obchodu a prodejních akcí.

Registraci je možno ověřit na http://www.uoou.cz/

 

YTgxMTI1